Wil je een auto kopen? Ga dan altijd eerst een proefrit maken. Dat is de beste kennismaking met de auto. Bij een nieuwe auto moet je wel op hele andere zaken letten dan bij een gebruikte. Lees onze tips!

Een nieuwe auto: let op wat u belangrijk vindt

Koop je een nieuwe auto? Dan kun je ervan uitgaan dat alles goed werkt. Je hoeft bijvoorbeeld niet te testen of de remmen wel goed werken. Maar het is wel verstandig te bekijken of de auto past bij jouw wensen. Maak daarom van tevoren een lijstje. Wat is voor jou belangrijk? Wilt je een auto die comfortabel op de snelweg rijdt? Of ga je liever voor een auto die je gemakkelijk kunt parkeren? Check tijdens de proefrit alle punten van jouw lijstje. En gebruik de tips die je in de onderstaande afbeelding ziet.

infographic proefrit nieuwe auto_1500x1500px

Powered by WPeMatico