Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau om te geven met kerst, dan heb ik een hele goede tip voor je: geef Bucketlist Reizen cadeau! In dit boek heb ik 25 reizen verzameld die je ooit eens in je leven moet maken. Een fijn boek met veel foto’s, praktische tips én natuurlijk een wereldkaart waarop je al deze bestemmingen kunt aanvinken. Mocht je nog twijfelen dan zal ik je uitleggen waarom jij dit boek nodig hebt!

1. Reizen maakt gelukkig

Uit onderzoek blijkt dat reizen je écht gelukkiger maakt. En dat hoeft dan niet eens een hele verre reis te zijn, dat mag ook een stedentrip van een paar dagen zijn, maar uiteindelijk zul je merken dat reizen bijdraagt aan jouw geluk. En dit boek inspireert je weer om meer te reizen, dus eigenlijk ook om gelukkiger te zijn!

2. Reizen is gezond

En ook dit is bewezen: reizen maakt gezond. Wanneer je op reis bent ervaar je namelijk veel minder stress en dat is goed voor je. Ook ben je veel meer in beweging dan je normaal gesproken bent als je moet werken. Het maakt je ook slimmer omdat je nieuwe dingen leert: of dat nu is omdat je een vreemde taal leert, een nieuwe cultuur leert kennen of je simpelweg plekken ontdekt die je nog nooit eerder hebt gezien, het zal allemaal een boost voor de hersenen zijn. En mentale gezondheid is ook heel belangrijk.

3. Je leeft langer wanneer je meer leest

Sinds we steeds meer bezig zijn met onze smartphones, wordt er minder gelezen. Te weinig in ieder geval. En lezen is goed voor je: het ontspant en je leert er vaak wat van. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen die lezen veel langer leven. Een half uurtje per dag zou al goed voor je zijn. Bucketlist Reizen heb je niet zo snel uit: het zijn 208 pagina’s aan reisinspiratie. En als je dan toch een half uurtje per dag gaat lezen, dan toch het liefst over reizen die je ooit een keer in je leven wilt maken?

Powered by WPeMatico