De groei in veelzijdigheid van het bierassortiment maakt de Nederlandse bierdrinker enthousiast. Steeds meer bierdrinkers houden het niet alleen meer bij een ‘pilsje,’ maar kiezen steeds vaker voor een ander soort bier. We hebben het hierbij dan natuurlijk dan vooral over speciaalbieren en biermixen. Deze drinken we niet alleen meer in de kroeg, maar ook gewoon thuis, een gezellig avondje met vrienden of familie speciaalbiertjes proeven.

Feestdagen pack

De sint is weer het land uit. En dus staat Kerst weer voor de deur. De perfecte gelegenheid om tijdens een etentje met vrienden of familie een lekker biertje te drinken bij dat uitgebreide kerstmenu. Er zijn zoveel mooie bieren, zoveel knappe brouwers! Maar speciaal voor kerst, stelde Beerwulf een drietal mooie kerstpacks samen. We lichten even een paar biertjes uit.

1. Session Christmas ale: Brouwerij Noordt brouwt smaakvol bier, laag in alcohol, zonder al te veel gekkigheid. Kerstbier is echter vaak behoorlijk zwaar en kruidig. Een must is dat niet, bewijst Noordt met hun Session Christmas. Een kerstbier waar je er gerust nog één van kan nemen, zonder in slaap te vallen naast de kerstboom.

2. Barrel aged kerstbier: Belgisch kerstbier is vaak donker en kruidig degustatie bier, waar je rustig van geniet. Brouwerij Roman doet daar nog een schepje bovenop met Adriaen Brouwer Winterwood: een kerstbier gerijpt op whiskyvaten! Het geeft dit bier een zachte whiskytoets.

3. Zoete kerst Klassiek: Belgisch kerstbier: zoetig, kruidig met tonen van karamel. Brouwerij Boelens maakt er zo één, geïnspireerd op hun honing tripel Bieken: Santa Bee, ook met honing, maar dan voor kerst.

Beerwulf

De naam zegt het al, bij Beerwulf draait het alleen maar om bier. En dan vooral om Craft- en speciaalbier. Dat je gewoon thuis kan laten bezorgen. Ze hebben een breed assortiment aan verschillende bieren, en de prijzen zijn gewoon gelijk als die in de supermarkt. Vanaf 12 bieren, zoals bijvoorbeeld het feestdagenpack, zal het gratis bezorgd worden. Lijken ons zo genoeg redenen om een pakketje bier te gaan bestellen om met de feestdagen een heerlijk avondje te hebben!

Meer weten over Beerwulf, surf dan snel naar de website voor meer informatie!

beerwulf-packshot
v.l.n.r: Emelisse Espresso Stout, Brouwerij Noordt Noordtsingle, Achel Bruin, Brouwerij ’t IJ Zatte Tripel, Lowlander IPA, Muifelbrouwerij Zuster Agatha, Duvel, Bird Brewery De Rumoerige Roodborst, De Eeuwige Jeugd Lellebel, St. Bernardus Prior 8, Budels Honing Bio & Brand Porter.

Powered by WPeMatico