Eindelijk! De dagen worden korter en kouder nu we richting kerst gaan. De ideale gelegenheid voor serieuze gamers om binnen te blijven en de strijd aan te gaan. Deze feestdagen worden echter anders dan alle voorgaande gamingwinters. Want met de Linksys WRT32X heb je namelijk het beslissende voordeel op je tegenstanders.

LAG!

Gamers weten dat er niets vervelender is dan lag wanneer er veel op het spel staat. De Linksys WRT32X is de eerste router die speciaal gemaakt is voor het gamen en verlaagt de peak ping met tot 77%. Gebruik de WRT32X in combinatie met een PC met Killer-technologie voor de krachtigste end-to-end-verbinding die voorrang geeft aan gamingverkeer.

Zo heb je een voorsprong op tegenstanders met een standaard router en kan jij als eerste toeslaan. De Killer Prioritization Engine (KPE) zal ervoor zorgen dat je je tegenstanders de baas bent. Hij optimaliseert automatisch het verkeer ten behoeve van een lage latency en minder lag, en zorgt voor bliksemsnel en naadloos gaming-, audio- en videoverkeer voor eindeloos gameplezier.

Prioriteit

De firmware en gebruikersinterface zijn speciaal ontwikkeld om gamingverkeer in het netwerk te bewaken en te regelen. De WRT32X gebruikt de Killer Prioritization Engine (KPE) om na te gaan welke apparaten die met je router verbonden zijn, Killer Networking-hardware gebruiken. De Killer-hardware op de pc laat aan het begin van een game aan de router weten dat gamingpakketten een speciale behandeling en een hogere prioriteit dan de rest van het netwerkverkeer moeten krijgen.

Dit betekent dat zelfs als familie en vrienden ook gebruik maken van het netwerk, de WRT32X ervoor zal zorgen dat je snel en naadloos kunt gamen. Tegelijkertijd zal de pc de router laten weten wanneer minder belangrijke activiteiten plaatsvinden, zodat je er niets van merkt als je ouders skypen of online kerstcadeaus aan het uitzoeken zijn. En als je videostreaming de hoogste prioriteit wilt maken in het Killer Control Center, dan zal de WRT32X alles voor die pakketten laten wijken.

Kerstboom

Terwijl jij je in de gaminghemel bevindt, kunnen je familieleden en vrienden de hele dag Narcos-afleveringen kijken terwijl niemand zich zorgen hoeft te maken over vertraging of verbroken verbindingen. Met een WRT32X-gamingrouter onder de kerstboom zullen de hectische feestdagen veel vreedzamer verlopen.

Powered by WPeMatico