Nepnieuws of niet, geregiseerd of spontaan, voorbijgangers of ingehuurde figuranten, het maakt ons niet uit want het gaat om de boodschap. Zo moeten ze bij Nivea er ook over hebben gedacht of in ieder geval de bedenkers van de commercials voor het cosmeticamerk.

Daarnaast doen kinderen het ook goed en al helemaal als ze de hulp nodig hebben van volwassenen. Eigenlijk zijn daarom de commercials van Nivea best aardig en brengen ze je hopelijk op andere gedachten. Een beetje hulp in welke vorm dan ook is nog niet zo slecht. Alles draait er om of je je hart laat spreken en wie dat doet wordt ook nog eens beloond.

Nog mooier is dit allemaal als we niet alleen tijdens de kerst aardig en lief zijn voor anderen maar dan het liefst 365 dagen per jaar. Wat dat betreft helpen deze commercials je misschien ook en maakt het Nivea niets uit zolang we anderen maar helpen. Mooie gedachte en hopelijk is tie echt.

Powered by WPeMatico