2017 was weer een bewogen jaar op gebied van van online security, hackers en cybercriminelen. Zo zijn er inmiddels verzekeringen tegen hackers. Was er bijna wekelijks een nieuwe grote hack te melden. Kan iedereen aan de slag met ransomware. En was er natuurlijk Wannacry. Een flinke wake-up-call! En het had allemaal nog veel erger af kunnen lopen als er niet toevallig een veiligheidsonderzoeker uit Groot-Brittannië was geweest die (eigenlijk per ongeluk) de worm heeft gestopt.

Als je echt 100% safe en secure wil blijven kan je beter gewoon helemaal geen gebruik meer maken van online diensten, en lekker offline blijven.

Als dat geen optie is, gebruik gewoon je verstand en zorg ervoor dat je malafide links of websites zelf kan herkennen. Dat in combinatie met een goed beveiligingspakket moet ervoor zorgen dat je ook in 2018 veilig online kan!

Kaspersky Total Security

Kaspersky Lab komt ieder jaar met een nieuwe versie van Kaspersky Internet Security en Kaspersky Total Security. Beide de paradepaardjes onder de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab. Beide pakketten bieden gebruikers extra mogelijkheden om hun bescherming op internet te beheren en hun data te beveiligen.

  • Beschermt je privacy, wachtwoorden, bestanden en foto’s.
  • Vergroot je veiligheid tijdens online winkelen en bankieren.
  • Creëert een veilige omgeving voor kinderen.

Van het Total Security pakket mogen we zo op de valreep van 2017 nog 3 pakketten weggeven.

Winnen?

Vraag: “Waarom heb jij het Kaspersky Total Security pakket nodig?” Laat het hieronder in de reacties (of op Facebook) weten. Uit alle reacties kiezen wij vervolgens 3 winnaars.

We nemen contact op met de winnaar via e-mail en deze winactie loopt tot en met vrijdag 29 december. We kiezen random een winnaar, dus iedereen maakt evenveel kans. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Kaspersky Lab.

3D_KTS_2018_generic_SH_BEN_web

Powered by WPeMatico