Het is de laatste reguliere aflevering van het jaar, dus gaat het vooral over de kleine beetjes die we nog proberen te spelen voor het grote Game of the Year spektakel. Zo komen Wolfenstein II, Hollow Knight, Call of Duty: WWII en Life is Strange: Before the Storm nog snel even langs.

De volgende aflevering zal geheel in het teken staan van onze games van het jaar. Laat ons weten wat jij de beste game van het jaar vond, of misschien heb je nog leuke categorieën om te bespreken, of een interessant discussiepunt. Het mag allemaal, en we doen er wat mee, als we het maar vóór 30 december binnen hebben, via de mail, of in een reactie hieronder. De Game of the Year editie 2017 verschijn 31 december in je podcast feed en hier op de site!

Geen zin om hier te luisteren? Abonneer je dan op onze podcast feed of download de podcast en dan ben je elke week opnieuw als eerste aan de beurt op het apparaat van jouw keuze. Vraag? Opmerking? Mail ons dan, of laat hieronder een reactie achter. We doen er wat mee, beloofd.

Powered by WPeMatico