We zijn de kleine Tijn zeker nog niet vergeten: deze jongen lakte vorig jaar tijdens Serious Request even meer dan een miljoen bij elkaar met zijn nagellakactie. Tijn is helaas inmiddels overleden, maar dat wil niet zeggen dat zijn ouders dit jaar niet in actie komen. Na de eerdere acties Lak Aan en Lak Door hebben ze nu de actie Lak Voor bedacht. Lakken Voor Tijn, maar ook voor het goede doel van Serious Request 2017: mensen weer bij elkaar brengen die elkaar in oorlogsgebied zijn verloren. Dat vertelde de vader van Tijn vanmorgen aan Domien op de radio.

Laat je nagels lakken in Breda

Omdat vorig jaar het glazen huis in Breda stond, zal deze actie ook weer in Breda plaatsvinden. Daar staat sinds vandaag 16.00 uur een glazen nagellakstudio waar de ouders van Tijn samen met familie en vrienden de komende week hele dagen nagels gaan lakken voor het goede doel. Natuurlijk missen zij Tijn enorm, maar uit deze actie halen zij weer kracht en energie. En doen ze ook nog iets heel moois voor het Rode Kruis.

Powered by WPeMatico