Zou jij het eeuwige leven willen hebben als je de kans kreeg? En tegen welke prijs? 300 jaar in de toekomst zijn de mogelijkheden eindeloos, zoals te zien is in de nieuwste Netflix Original serie Altered Carbon.

Deze sfeervolle, tiendelige sci-fi Original serie met Joel Kinnaman in de hoofdrol is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan.

Hoofdrollen zijn er behalve voor Joel Kinnaman (House of Cards, The Killing) ook voor: James Purefoy (The Following, Rome), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda.

Toekomst

Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt. De maatschappij is door een nieuwe technologie volledig getransformeerd. Het bewustzijn, je herinneringen en je persoonlijkheid kunnen allemaal gedigitaliseerd worden op een chip, die tevens ook verplaatst worden in een ander lichaam. De dood is hiermee niet langer permanent.

Takeshi Kovacs

Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Featurette

In onderstaande featurette horen we een aantal hoofdrolspelers en ook Laeta Kalogridis, de vrouwelijke showrunner/creator, aan het woord.

Powered by WPeMatico