Bij het Ministerie van Defensie is men altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij niet iemand die heel de dag stil achter een bureau kan zitten. Eigenlijk gewoon lekker actief bezig wil zijn. En misschien zelfs ook opzoek naar avontuur. Dan ligt er voor jou wellicht een uitdagende baan te wachten bij een van de gevechtsfuncties van Defensie.

Laten we wel even voorop stellen dat het werk van Defensie avontuurlijk en echt teamwork is. Het is leuk en spannend tegelijk, maar het vraagt ook zeker wat van je. Je moet echt stevig in je schoenen staan. Tegen een stootje kunnen. Anderen moeten blind op je kunnen vertrouwen. Je moet doorzettingsvermogen hebben. En last, but nog least, je moet fit en vitaal zijn om dit werk goed te kunnen doen.

Spreek dit jou allemaal aan. Zowel bij pantsergenie, luchtmobiele brigade als het Korps Mariniers zijn er functies beschikbaar. Welke past bij jou?

Powered by WPeMatico