Kijkers van Expeditie Robinson 2017 zullen na vanavond weten wie zich de winnaar van dit jaar mag noemen. Wordt het Kaj, Carlos of toch Soundos? Twee heren, een dame. Een enorm verschil in kracht, maar ze staan toch maar mooi alledrie in de finale en maken dus evenveel kans.

Wie goed heeft opgelet in het voorstukje ziet dat er aan het einde met een grote katapult moet worden geschoten. Van zowel Kaj, Carlos als Soundos zijn beelden te zien dat zijn proberen raak te schieten, wat betekent dat ze alledrie in die fase zijn aangekomen zonder dat er al een winnaar is. Het wordt dus waarschijnlijk een spannende loterij aan het einde. En dan zou Soundos zomaar weer eens de winst kunnen grijpen, net zoals ze dat in de halve finale deed.

Een leuker seizoen dan voorheen

Dit seizoen was een verrassen leuk seizoen en ik durf wel te zeggen dat het leuker was dan eerdere jaren. Het ‘probleem’ van Expeditie Robinson was altijd dat de sterkste spelers sneuvelden voor het einde. Het haalde de spanning er een beetje uit want je moest eerder goed zijn in stoken en mensen achter hun rug om naaien, dan dat je moest uitblinken in spierkracht en survival skills. Sterke spelers werden simpelweg weggestemd door de minder gespierde spelers omdat de spierbonken anders zouden winnen. Maar daar hadden ze dit seizoen iets op bedacht: winnaarseiland. Een apart eiland waar de winnaars van bepaalde proeven mochten verblijven, om zo niet tijdens de eilandraad weggestemd te worden door de minder sterke spelers. En dat werkte wel, want in de finale staan nu toch maar liefst twee spierbundels/sterke spelers.

Maar het seizoen van Expeditie Robinson 2017 had nog een extra leuke factor en dat waren de onbekende Nederlanders. Via een uitgebreid selectieproces kon iedereen zich kandidaat stellen en zo kans maken om in de échte expeditie terecht te komen. Het leuke is dat één van die onbekende Nederlanders het nu tot de finale heeft weten te schoppen: Carlos. En wat zou het dus leuk zijn als hij vanavond wint.

No words needed #expeditierobinson #finalist2 #comebackkid @soundos_el_ahmadi

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Powered by WPeMatico