De winnaars van de 2017 Comedy Wildlife Photography Awards zijn bekendgemaakt, een jaarlijkse competitie die een hilarisch inzicht geeft in de natuur en dan specifieker het dierenrijk om ons heen. In totaal waren er meer dan 3.500 inzendingen uit 86 landen die kans maakten op een van de awards.

Winnaars

De overall winnaar is Tibor Kercz, hij wist een serie foto’ te schieten waarop te zien is hoe een uil zijn evenwicht verliest en van een tak valt. De “In The Air” prijs ging naar John Threlfall, op zijn foto zie je een aantal vogels in de lucht waarbij er eentje ‘vooruit lijkt te schieten’. De “On The Land” prijs ging naar de hele vrolijke veldmuis van Andrea Zampatti. En dan was er nog de “Under The Sea” categorie die gewonnen werd door Troy Mayne met een foto van een vis die een pets in zijn gezicht krijgt van een schildpad.

Ook waren er veel eervolle vermeldingen. Hieronder hebben we er een aantal staan. Een compleet overzicht van alle winnaars check je hier.

Tibor-Kercz_The-rovingness3_00001364
Overall winnaar Tibor Kercz.

Powered by WPeMatico