Het afgelopen jaar was het weer smullen op gebied van entertainment. De vele nieuwe series en films op Netflix waren natuurlijk heerlijk voor thuis. Maar ook een avondje naar de bioscoop blijft nog een favoriete bezigheid. Wereldwijd brachten alle blockbusters samen dan ook weer vele miljarden op. Om precies te zijn waren alle 716 films uit 2017 samen goed voor 9.752.150.544,- dollar.

De top 10 hebben we hieronder uitgelicht. Dit waren de best scorende films van het afgelopen jaar. Heb jij ze allemaal gezien?

1. Beauty and the Beast

De nummer 1 uit deze lijst is goed voor $504.014.165. Het is de verfilmde versie van het ‘Belle en het beest,’ een van de vele klassiekers van Disney. Eerder al bleek Jungle Book een groot succes. En na dit succes is het wachten op een live-action verfilming van Aladdin, de Leeuwenkoning, Winnie de Poeh en Pinokkio.

Powered by WPeMatico