Twitter is vooral door Twitteraars verguisd, we zouden het minder of niet gebruiken. Volgens sommige morsdood maar wij dachten juist van niet. Als er iets gebeurt is Twitter hartstikke levend. Dat geldt voor opvallend nieuws, goed nieuws, doffe ellende en als het nergens over gaat, zeg maar lol. Bewerkte foto’s zijn soms echt hilarisch maar ook woordspelingen en andere fun scoren hoog.

Tot die laatste categorie behoort de hashtag #ikeaseks. Trending en met stip op 1. Het onderwerp is: Dingen die je bij IKEA zegt en tijdens seks. En dan gaan we los want dit is komkommertijd in de winter. Veel mensen zijn vrij en dat betekent dat social media tussen alle bezigheden een leuk tijdverdrijf is. De vraag is alleen hoe creatief we zijn of dat we letterlijk verdrinken in flauwe woordgrappen van een hoog dubbelzinnig gehalte. Leuker is het als je er een beeld bij kunt krijgen.

ikeaseks_trending

Powered by WPeMatico