2017 was weer een bewogen jaar, vol ups en downs. Ook bij Dutchcowboys en al onze zustersites. Zo hebben we afscheid genomen van Mobilecowboys. Is er een boek uitgeven door Marloes: 25 Bucketlist reizen. Zijn we gestart met ons foodblog Eatly. Gaat het erg goed met het vacatureplatform: DC Vacatures. Staat er inmiddels naast de autonome kanalen van Business en de coffee corner ook een lifestyle kanaal online. En uiteraard zijn we ook gewoon blijven bloggen om jullie van de verschillende ontwikkelingen op gebied van innovatie, marketing, technology, gadgets, automotive, e-mail, cybercrime, entertainment en nog veel meer op de hoogte te houden!

De afgelopen weken zijn er weer vele lijstjes gepubliceerd met de populairste zoekwoorden, trends, foto’s, en meer van het afgelopen jaar. Ons eigen jaarlijkse lijstje ontbreekt nog. Wat was het afgelopen jaar nou trending op Dutchcowboys. Hieronder onze eigen Yearly met daarin de top 10 populairste artikelen van 2017.

10. Trump-video van Zondag met Lubach gaat viraal

Op Facebook en YouTube is de video tientallen miljoenen keren bekeken. Arjen Lubach scoorde in januari een wereldwijde hit met zijn video waarin hij The Netherlands voorstelt aan president Trump.

trump-video-lubach

Powered by WPeMatico