Een nieuw jaar is aangebroken, en dus staat er weer een hoop nieuws te wachten op gebied van entertainment. Het afgelopen jaar kwamen er weer de nodige kaskrakers en blockbusters uit. Dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Volgens IMDB staan er voor 2018 in totaal alweer 8.964 nieuwe films gepland. Hieronder een overzicht van de volgens ons 18 beste films om dit jaar naar uit te kijken. Ze staan in willekeurige volgorde:

1. Avengers: Infinity War

Het duurde even voordat we de eerste trailer te zien kregen. Slim gedaan van Marvel. Het werd de best bekeken trailer ooit in de eerste 24 uur nadat deze gelanceerd werd: meer dan 240 miljoen views. In deze film, een vervolg op de eerdere films van de Avengers, maar ook op ondermeer Thor: Ragnarok, Spiderman Home-coming, Guardians of the Galaxy II en Doctor Strange, krijgen een groot deel van al onze Marvel helden te maken met een nieuw gevaar: Thanos. Eind april in de bioscoop.

Powered by WPeMatico