Iedereen een gelukkig en een leuk nieuwjaar! En om het jaar maar even goed te beginnen, je mag vandaag in bed blijven want het is vandaag Nationale Bingewatch-dag. Dat betekent niets meer doen, tv aan, even zappen naar je favoriete streaming video on demand provider, een luxe omschrijving voor Netflix. Maar dat kan natuurlijk ook HBO of Videoland zijn.

Wie nog twijfelt of dit een commerciële grap is vergist zich. Vorig jaar was 1 januari de dag waarop de meeste series werden bekeken. Niet zo vreemd want na het feestweekje met veel vrije dagen is dit wel een dag om even lekker bij te komen. We geven toe dat een heerlijke strandwandeling misschien wel de beste optie is maar voor wie denkt, ik doe vandaag lekker een dagje niets is zo’n Nationale Bingewatch-dag wel een uitkomst.

Mocht je de afgelopen weken nog weinig hebben meegekregen van wat er inmiddels allemaal te zien is dan gaat deze onderstaande lijst met series je een beetje helpen. Series bestaan meestal uit zo’n 8 tot 13 afleveringen van pakweg 45 minuten. Wil je dus niet bewegen besef dan dat je gemiddeld rond 7-8 uur nodig hebt voor het bingewatchen naar één enkele serie met uitschieters naar boven en naar onderen.

Binge Watch_3

Powered by WPeMatico