In januari komen er weer veel nieuwe films en series op Netflix. Aanstaande vrijdag kunnen we weer een nieuwe Netflix Original verwachten genaamd The End of the F**king World. Bij de titel denk je waarschijnlijk aan een enge en spannende serie maar ik denk niet dat het die kant op gaat…

Duistere komedie?

De serie gaat over twee tieners, James en Alyssa, die allebei een soort van outsiders zijn. Samen besluiten ze op roadtrip te gaan, maar dan geen roadtrip als in op vakantie gaan. Allebei hebben ze een ander doel voor ogen tijdens de roadtrip. James is een psychopaat (althans zo noemt ie zichzelf) en heeft voor zichzelf besloten een moord te willen plegen. Als slachtoffer heeft hij Alyssa gekozen die nergens iets vanaf weet. En Alyssa heeft geen vrienden, wil altijd alleen zijn en heeft een enorm grote bek. Maar ze wordt verliefd op James…

Het eerste seizoen komt vrijdag 5 januari op Netflix en bestaat uit acht afleveringen.

Het is allemaal een beetje vaag maar de trailer roept wel een bepaald gevoel bij je op. Kijk zelf maar.

Powered by WPeMatico