Een nieuw jaar voor de deur. Een mooie gelegenheid om dingen weer eens anders aan te gaan pakken dan het vorige jaar! Als ondernemer ben jij natuurlijk volop bezig met je business te runnen. Daar heb je voor gekozen, dat doe je het liefst, dus daar wil je ook je tijd insteken. De administratie bijwerken, bankieren of verzekeren. Het moet allemaal gebeuren, maar het zijn toch dingen waar je als (startende) ondernemer niet te veel tijd in wil steken. Een van die dingen waar je tijd op kan gaan besparen is boekhouden, niet jouw favoriete bezigheid, maar het moet toch echt gebeuren. Doe je dat nog niet online? Dan is het een mooi moment om over te stappen op het meestgebruikte boekhoudprogramma: Exact Online. De voordelen hiervan?

Automatische bankkoppeling & online factureren

Bankafschriften overtikken is verleden tijd. Dit programma ondersteunt standaard Rabobank, ABN AMRO, ING en zelfs nieuwkomers als Bunq. Professionele facturen maak je in een handomdraai – in ieder gewenst formaat én vanaf elk device.

Samenwerken met je accountant

Online samenwerken met je accountant op de manier die jou uitkomt. Je hebt altijd en overal je up-to-date financiën bij de hand. Zo kan je accountant jou veel gerichter adviseren zonder langs te komen. Mede hierdoor bevelen accountants Exact software al 30 jaar steevast aan.

Gratis CRM

Exact Online geeft je ongekend inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket. Tel uit je tijdwinst!

Dashboard

Wat heb je aan dashboard als je die niet zelf aan kan passen? Iedere business is uniek, dat vraagt om specifiek inzicht. Met dit pakket bepaal je helemaal zelf hoe je voortaan de juiste beslissingen neemt: met dashboards die je zelf samenstelt.

Apps

In het App Center van Exact Online staan meer dan 150 apps die je binnen een paar tellen kunt koppelen. Zo krijg je snel een boekhoudprogramma op maat dat echt bij je past.

Met de Lite versie betaal je slechts 35 euro per maand, zeker het proberen waard voor jou als (startende) ondernemer!

[Header afbeelding © pure-life-pictures – Adobe Stock]

Powered by WPeMatico