2017 hebben we achter de rug, en er staat weer een nieuw jaar voor de deur. Traditioneel voor iedereen weer een moment om even wat gezonder te gaan doen, te stoppen met roken, en andere goede voornemens te bedenken. Uit eerder onderzoek is al eens gebleken dat 53% van de Nederlanders gelooft in goede voornemens. Iets dat natuurlijk de eerste stap is. Eveneens traditioneel is de top 3. Die is zo’n beetje ieder jaar hetzelfde. Met ‘meer sporten’ op 1 gevolgd door ‘gezonder eten’ en ‘afvallen’. Lekker origineel. Al heb je tegenwoordig al veel handige apps voor, die jou iedere dag helpen of je eraan herinneren wat je nog moet doen. Maar wat kan je verder nog doen?

Alle onderzoeken wijzen uit dat het mobiel gebruik dit jaar nog meer toe gaat nemen. Steeds meer partijen focussen zich inmiddels zelfs op ‘Mobile first’ gewoon omdat we die smartphone altijd bij ons hebben, er ook altijd mee bezig zijn, en dus zal deze trend niet snel gaan verdwijnen. Mobiel is de toekomst, daarom wil je af van een datalimiet, je wilt gewoon zorgeloos kunnen streamen, chatten, internetten en online zijn. En zo iedere dag die work-out video kunnen streamen om zo die goede voornemens vol te gaan houden.

En dan kan je dus maar beter voorbereid zijn en over een onbeperkt data-abonnement beschikken. Dan heb je nooit meer tegen het einde van de maand het gedoe dat je rustig aan moet omdat je anders over je bundel gaat. Nee je kan gewoon, net als de rest van je vrienden en collega’s, onbeperkt veel gamen, series streamen, chatten, foto’s versturen, je work-out volgen of al het andere dat je ook met je smartphone kan! Dus 3 redenen waarom ook jij gewoon over moet stappen op een onbeperkt data-abonnement.

1. Mobile first

We hebben het hierboven al even kort aangegeven. Maar dit zal dit jaar echt een dingetje gaan worden. Waar voorheen altijd de focus lag op desktopgebruik is dat nu aan het verschuiven naar mobiel. Voorheen was Windows ook altijd het meest gebruikte operating systeem. Maar sinds halverwege 2017 is dat nu Android. Een logisch vervolg is dat uitgevers, gameproducenten, webshops, sociale media, enz. allemaal gaan focussen op het mobiel gebruik. Op Facebook en Instagram komt er nog meer video voorbij. Op gebied van games gaan veel spelers aan de slag met Virtual en Augmented Reality. Mobiel gaat steeds meer op een andere manier gebruikt en ingezet worden. Iets dat je, als je meegaat in deze trend, ongetwijfeld meer MB’s gaat kosten. Dus is hier een beperkte databundel niet meer op zijn plaats. Unlimited is de toekomst.

2. Snelheid

Zolang glasvezel niet snel landelijke dekking krijgt zit je met een snelle 4G verbinding gebakken. Je hebt al de beschikking tot onbeperkte data, dan moet de verbinding ook wel snel zijn om alles te doen wat je wil doen! YEP dat wil jij ook, lekker veel MB’s erdoorheen jagen. Geen video’s die eindeloos moeten bufferen, maar gewoon lekker onbeperkt video’s streamen. En daar heeft bijvoorbeeld Tele2 aan gedacht. Daar beschikken ze namelijk over een supersnel 4G netwerk, geen oude of trage verbindingen meer. Maar gewoon een snelle 4G verbinding.

3. Providers

Het wordt ook steeds meer gemeengoed, onbeperkte abonnementen. Waarom nog kiezen voor iets anders. Ongelimiteerd internetten via een snel 4G-netwerk. Het grote voordeel bij Tele2 is dat je naast onbeperkt internet ook gewoon onbeperkt bellen en sms’en krijgt, voor slechts 25 euro per maand. En voor 1 euro per maand extra ook nog eens maandelijks opzegbaar.

En dus willen we toch allemaal onbeperkt data? YEP!

[Afbeelding © weedezign – Adobe Stock]

Powered by WPeMatico