MSI is een merk dat al een hele lange tijd meegaat op gebied van gaming en dan vooral high-end. Een introductie is dan ook niet echt noodzakelijk. Ze hebben weer een nieuwe laptop die specifiek is gemaakt voor de fanatieke gamer: de GE73 Raider. Een laptop met hoogwaardige specificaties en functies die uiteraard zijn bedacht voor hun belangrijkste publiek, de fanatieke gamer. Ze bieden met de Raider het beste van het beste. Maar dat kunnen ze niet alleen. Daarom zijn er aantal grote namen terug te vinden onder de motorkap van deze gaming laptop, die het beste in zijn klasse moet zijn.

De nieuwe GE73 VR Raider gaming laptop bevat een Intel CPU. Een Nvidia videokaart. Een SteelSeries mechanical keyboard. Een Dynaudio speaker. En tot slot MSI’s eigen koelingssysteem en het bijzondere style / design die alles samenvoegt.

Het resultaat: een gaming-laptop met de beste specificaties een aantal handige functies, perfect voor de fanatieke gamer!

MSI_8152
Een heel helder 17,3-inch scherm

Powered by WPeMatico