Meer dan ooit hebben apps en games voor App Store-gebruikers een belangrijke rol gespeeld tijdens de feestdagen in 2017. En op nieuwjaarsdag werd zelfs het record behaald van 300 miljoen dollar aan aankopen. In de week van 24 december werden er meer apps dan ooit in de App Store gekocht en gedownload, waarbij over een periode van 7 dagen er ruim 890 miljoen dollar werd uitgegeven.

Het is fantastisch om te zien hoe onze klanten op de nieuwe App Store reageren en dat ze op zo’n grote schaal nieuwe apps en games uitproberen.

Onze dank gaat uit naar al die creatieve appontwikkelaars die met hun briljante apps een waardevolle bijdrage leven aan het leven van onze klanten. Alleen al in 2017 hebben iOS-ontwikkelaars 26,5 miljoen dollar verdiend, ruim 30 procent meer dan in 2016.

– Phil Schiller, Senior VP Worldwide Marketing, Apple

Powered by WPeMatico