Nat Geo Wild neemt in de maand januari kijkers mee op een reis naar het leeuwenreservaat van ‘leeuwenfluisteraar’ Kevin Richardson in Zuid-Afrika. De programmering van Nat Geo Wild staat deze maand volledig in het teken van grote katachtigen zoals tijgers, cheeta’s, jaguars en leeuwen.

Nat Geo Wild zet zich in voor deze dieren via het Big Cats Initiative. Tijdens de ‘Big Cat Month’ breng de themazender de wereld van de katachtigen dichterbij dankzij samenwerkingen met Stichting Leeuw en de eerder genoemde Kevin Richardson.

Stichting Leeuw uit Anna Paulowna is een opvang in Nederland voor katachtige roofdieren in nood. In de maand januari worden meerdere tijgerworkshops van Stichting Leeuw verloot. Als hoofdprijs biedt Nat Geo Wild een geheel verzorgde reis aan voor twee personen naar het reservaat van ‘leeuwenfluisteraar’ Kevin Richardson in Zuid-Afrika.

Wie daar meer over wil weten kan terecht op de website van Big Cat Month.

LionWhisperer_003
Leeuwenfluisteraar Kevin Richardson

Powered by WPeMatico