In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 8 januari 2018.

Pilot: betalen met nieuwe wearables

ABN Amro gaat betalen met wearables voor het eerst met klanten testen. Na eerdere en succesvolle interne testen in 2017, kunnen 500 klanten straks uitvinden hoe het is om contactloos te betalen met een ring, horloge, armband of sleutelhanger. ABN AMRO maakt het als eerste bank mogelijk om wereldwijd te betalen met een wearable die direct gekoppeld is aan een betaalrekening. Klanten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor een pilot van vier maanden. In ruil voor het gebruik van de wearables vraagt de bank feedback via een app zodat het gebruik continu geoptimaliseerd kan worden gedurende de pilot.

afbeelding_header_wearables

Powered by WPeMatico