In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 9 januari 2018.

Nederland goed vertegenwoordigd op de CES in Las Vegas

Startup Envoy Prins Constantijn van Oranje heeft vandaag het Holland Startup Pavilion op tech-beurs CES in Las Vegas geopend. In het paviljoen presenteren 53 innovatieve Nederlandse startups de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van AR/VR, robotics, health tech, mobility, kids tech en high end audio. Het Nederlandse paviljoen is het grootste landenpaviljoen op CES.

Er is veel interesse voor het Nederlandse paviljoen. Zo komt CES-directeur Gary Shapiro het Nederlandse paviljoen openen met Prins Constantijn: “Nederland is een van de meest innovatieve landen ter wereld. Startups zijn de motoren van innovatie. Ons doel is om alle jonge ondernemers hier een flinke boost te geven en ze in contact te brengen met investeerders, potientiële partners en corporates. Met de resultaten en ervaringen van CES krijgen de Nederlandse startups maximaal kans om verder te groeien en te internationaliseren.

Holland Tech Square CES 2018

Powered by WPeMatico