Drop shipping is geen noviteit, maar het direct leveren aan klanten is wel sterk in opkomst. Toch is nog lang niet iedereen ermee bekend. Dus, wat houdt drop shipping in? Waarom zou een onderneming ervoor moeten kiezen en waarop moet een toekomstige drop shipper letten? Welke rol speelt Amazon en hoe gaan groothandels ermee om? Het is een handvol vragen die gerechtvaardigd zijn, want er is nog veel onduidelijk over drop shipping.

Download hier het whitepaper

Er komen antwoorden langs op de belangrijkste vragen die ondernemers hebben bij drop shipping. Wat zijn de kansen en uitdagingen? Wat zijn de aspecten die belangrijk zijn binnen een drop shipping omgeving, waarin ketenpartners met elkaar zaken moeten doen en informatie dienen uit te wisselen. Je leest het allemaal in dit interessante whitepaper.

[Header afbeelding © Zoran Milic – Adobe Stock]

Powered by WPeMatico