Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat een deel van The 100 samen met de andere clans onder leiding van Octavia zich opsloten in een bunker om ‘Praimfaya’ te overleven. Bellamy, Raven, Monthy, Murphy, Emori, Harper en Echo hebben het gered om terug naar de ruimte te keren. En Clarke heeft zelf op aarde weten te overleven, samen met Maddie. In het laatste shot zien we een ruimteschip van Eligius Corporation neerdalen, een gevangenen transport. Dat is het laatste shot. Maar hoe gaat het nu verder? Wie zitten er aan boord van dat schip. Hoe gaat met het met de overlevenden in de bunker, en het zevental dat terug de ruimte in is gegaan?

We gaan het zien in het nieuwe vijfde seizoen. Fans zitten al een tijdje te wachten op het vervolg, seizoen 4 trapte af op 1 februari 2017.

Amerika

Tijdens de Television Critics Association winter press tour is bekendgemaakt wanneer het verhaal van The 100 weer verder gaat. We moeten nog wel even geduld hebben. Op dinsdag 24 april 2018 zal het nieuwe vijfde seizoen in Amerika van start gaan.

Jason Rothenberg, Executive producer, heeft al een reactie gegeven op de nieuwe startdatum. “Ik weet dat het een lange zit is. Het enige wat ik kan beloven is dat het echt de moeite waard is. We leggen nu de laatste hand aan de trailer.”

Powered by WPeMatico