John de Mol lanceert op 1 februari 2018 zijn nieuwe paradepaardje: SBS7, de eerste online mannenzender van Nederland waar iedere man 24/7, on demand entertainment met een scherp randje kan vinden.

Op dit nieuwe platform zal alles te vinden zijn waar de moderne mannelijke kijker behoefte aan heeft. Van extreme sports tot next level travel en van fashion tot supercars.

Vier mannen en een stoere vrouw zullen als vaste presentatoren, uiteenlopende programma’s gaan presenteren in binnen- en buitenland.

Online

Volgens John de Mol is het opstarten van een online mannenzender een logische stap in het huidige, veranderende mediaklimaat. “Met de oprichting van SBS7, manoeuvreren we ons in een richting waarin we kunnen demarreren en zo onze digitale marktpositie versterken. De laatste jaren is steeds sterker te merken dat de klassieke media flink terrein inboeten ten opzichte van online.

De nood was dus hoog om nu een andere koers in te slaan. Hij geeft aan zelf nauw betrokken te zullen zijn bij SBS7.

De cast

De cast bestaat uit jonge presentatoren, die wegwijs zijn in de online wereld en weten hoe je online video’s maakt. De vier mannelijke presentatoren zijn Noah Zeeuw, Boris Lange en presentatieduo Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, beter bekend als de Bucket Boys. De vrouw die het team compleet maakt, en de mannen in het gareel houdt, is presentatrice en model Farrieda Smit.

Hieronder zie je eerste trailer van deze nieuwe mannenzender. De officiële start van de zender zal plaatsvinden op 1 februari 2018.

Powered by WPeMatico