Wat is Blockchain eigenlijk? Waarom stijgt de waarde van Bitcoin zo snel en zal deze ook weer instorten? Hoe zit het met andere cryptomunten zoals Ether en Litecoins? Wat zijn ICO’s? Is het verstandig om geld in deze nieuwe digitale ontwikkelingen te stoppen? En als je dat zou willen doen, hoe pak je dat dan aan?

Eindelijk een event waar je alle informatie over cryptocurrencies kunt krijgen. Niet in geschreven vorm, niet in een video maar live! Twee bijzondere evenementen over cryptocurrencies die gelijktijdig plaatsvinden op 29 en 30 januari 2018 in de RAI in Amsterdam: de Dag van de Crypto en Crypto Economy World Tour.

Als je in Google zoekt naar cryptocurrencies geeft Google 11,3 miljoen hits. Welke vragen worden er nu gesteld in zoekmachines als mensen zoeken naar Cryptocurrencies? answerthepublic.com komt met 122 soorten vragen!

crypto

Powered by WPeMatico