Nintendo had vandaag een mini Direct – een video om te laten zien wat er aan zit te komen voor de gamesmaker – waarin kort uit de doeken werd gedaan wat er voor Switch-bezitters aan zit te komen in de komende paar maanden. Daar zitten een paar leuke dingen bij. Vanuit Nintendo zelf kunnen we een nieuwe Kirby verwachten, Kirby Star Allies. Die ziet er goed uit, wat we trouwens ook kunnen zeggen van de al verwachte Switch-versie van Donkey Kong Country: Tropical Freeze die we begin mei kunnen verwachten.

Daarnaast is Mario Tennis Aces het nieuwste deel in die serie die in de ‘lente’ uit zal komen en wordt er ook nog een – gratis – modus toegevoegd aan Super Mario Odyssey. Die komt al wat sneller, want we kunnen in februari al aan de slag met de nieuwe ‘Ballonnenjacht’.

Dark Souls Remastered

Het grote nieuws is natuurlijk dat er een versie van Dark Souls naar de Switch komt, genaamd Dark Souls Remastered. Buiten het feit dat ‘ie er aan komt en dat het om een versie van Dark Souls gaat die de DLC-content er bij heeft en die verbeterde framerate en resolutie heeft. Een echte trailer moet nog komen, maar die kunnen we verwachten als we dichterbij de releasedatum komen van 25 mei.

Powered by WPeMatico