Apple heeft nogal wat batterijen te vervangen voor alle iPhones na de 6. Nu dat door iedereen gretig gebruik wordt gemaakt van de fijne prijs (30 euro) om je batterij te laten vervangen in de nasleep van Batterygate zijn de batterijen voor sommige types iPhone (specifiek de 6 Plus) niet aan te slepen.

Los daarvan is nog de vraag hoe gemakkelijk dat eigenlijk gaat. Nu heb ik zelf nog een iPhone 6 met een slechte batterij (niet raar, na 3 jaar intensief gebruik) en die wilde ik ook wel vervangen hebben. Even contact opnemen met Apple Support dus.

Via de Apple support site hoef je maar even te zoeken op batterij en dan kom je zo bij de vervangingspagina. Inloggen, telefoon uitkiezen (dat scheelt weer met IMEI-nummers opschrijven) en een chat aanvragen. Vraag nummer één: kan ik mijn batterij al laten vervangen voor de nieuwe prijs?

apple-support

Powered by WPeMatico