Als je aan het wachten was met het kopen van een Macbook Pro omdat er misschien toffe nieuwe modellen gingen uitkomen in 2018 (aangezien Apple 2017 ook al heeft overgeslagen) heb ik slecht nieuws: het zit er niet in. DigiTimes weet namelijk te melden dat Apple dezelfde modellen die ze al hadden zullen blijven leveren in de nabije toekomst.

Dat heeft zijdelings te maken met productie. Foxconn, die een groot gedeelte van de Apple-apparaten maakt, wil namelijk ook graag de laptop-business hebben van het bedrijf uit Cupertino. Dat betekent dat ze Apple een hele goede deal hebben gegeven voor het produceren van de Macbook Pro’s, zodat Apple een groter gedeelte bij Foxconn neerlegt en minder bij concurrent Quanta.

Apple has not had a major upgrade to its MacBook product line since the releases of its new MacBook Pro devices at the end of 2016 and has no plan for one in 2018

– DigiTimes publicatie

Powered by WPeMatico