In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 16 januari 2018.

-62 graden in het koudste dorp ter wereld

Het Russische dorp Ojmjakon wordt het koudste dorp ter wereld genoemd. Het dorp heeft een paar honderd inwoners en deze mensen zijn zeker wel wat gewend maar -62 graden was wel weer even een dieptepunt sinds lange tijd. Het kourecord ligt op -67,7 graden en daar kwam dit dus wel heel dichtbij. Je wimpers bevriezen direct en brillen plakken aan het gezicht.

HACE 62 GRADOS BAJO CERO Y TUS PESTAÑAS LO SABEN. Oymyakon, en Rusia es el lugar más frío del mundo. La temperatura llegó a -62 grados y el termómetro de la ciudad se rompió. @gremsey subió esta foto de una chica que no necesitó maquillarse… #rusia #siberia #frio #invierno #oymyakon #pestañas #congeladas

Een bericht gedeeld door Sintesis13 (@sintesis13) op

Powered by WPeMatico