In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 18 januari 2018.

Onbeperkt* mobiel internet

T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internetten, maar wel alleen als je thuis bent. Het abonnement, dat 35 euro moet gaan kosten, wordt geleverd met een speciale 4G-router die je thuis kunt neerzetten en die verbinding maakt met het T-Mobile netwerk. Dan moet je dus wel bereik hebben bij de provider om dit te doen, maar het is misschien een goed alternatief voor mensen die thuis geen goed bekabeld internet hebben liggen. De snelheid is met 35 Mb per seconde niet eens slecht.

En dat sterretje? Goed gezien: het is niet echt helemaal onbeperkt, want je krijgt per maand 100GB aan data, hoewel je wel ook als het op is elke dag opnieuw 5 GB erbij krijgt. Zolang je geen mega-uploads of downloads aan het doen bent dus wel zo goed als ongelimiteerd.

Powered by WPeMatico