Alle grote automerken zijn tegenwoordig bezig met elektrische auto’s en supercars. Ferrari heeft daarentegen nog weinig actie ondernomen op het gebied van elektrische en autonome auto’s. Het richtte zich meer op het versterken van hun imago. Het komende half jaar zal Ferrari verschillende hybride auto’s op de markt gaan brengen om zo de stap te maken naar een elektrische supercar. Er gaat dus een verandering plaatsvinden. Sergio Marchionne, CEO van Fiat Chrysler Automobiles, heeft tijdens de North American International Auto Show bekend gemaakt dat Ferrari niet achter kan blijven. Ze zijn namelijk van plan om een SUV en elektrische supercar op de markt te brengen en zo de concurrentie met Tesla aan te gaan.

Als er een elektrische supercar gemaakt gaat worden, dan zijn wij de eerste.

– Dat meldt Marchionne in een gesprek met Reuters

Powered by WPeMatico