Microsoft heeft dringend games nodig voor de Xbox One en is volgens Eurogamer druk bezig om die te laten produceren. Playground Games, die eerder heel succesvol de Forza Horizon games hebben gemaakt voor Microsoft, zouden op dit moment bezig zijn met de nieuwe Fable-titel.

Die serie ligt al een tijdje plat, want het laatste deel, Fable 3, is alweer van 2010. Het nieuwe deel zou volgens de geruchten een actie-RPG zijn in dezelfde lijn als de eerdere delen. We zullen er wel nog even op moeten wachten, want de game is in het eerste stadium van ontwikkeling. Dat betekent dat we minstens tot 2019 moeten wachten voordat de nieuwe Fable voor ons te spelen is, als het niet 2020 wordt.

Microsoft wil niet reageren op het bericht, maar Eurogamer is niet van het speculeren zonder goede reden, dus we kunnen er van uit gaan dat Fable in de nieuwe Xbox One lineup in elk geval een rol gaat spelen.

Powered by WPeMatico