Als je binnenkort nog langs Las Vegas komt en fan bent van escape rooms is er iets nieuws om je te laten griezelen als nooit tevoren: de officiële SAW Escape Room. Escape rooms zijn nog steeds erg populair en nu heeft eindelijk iemand de logische stap genomen om er eentje te maken die gebaseerd is op de ultieme inspiratie: de SAW-films. Vanaf de 28e kun je dus proberen om zelf te ontsnappen uit de valstrikken die Jigsaw heeft neergezet.

Helaas zijn de mensen achter de escape room nog niet van plan te gaan verklappen wat er allemaal gaat gebeuren of in hoeverre de dingen die je daar gaat meemaken aan de film gerelateerd zijn (een Jigsaw voice-over zou echt heel gaaf zijn en het lijkt er op dat die er in zit) maar één ding is wel zeker: het wordt de grootste escape room ter wereld.

Powered by WPeMatico