Iedereen kent Philips Hue wel, het draadloze verlichtingssysteem waarmee je je lampen kunt bedienen en de juiste kleur of sfeer kunt instellen. Minder bekend is wat je eigenlijk allemaal met deze slimme lampen kunt doen.

Daarom vroeg Philips invloedrijke Instagrammers om te laten zien hoe ze Philips Hue thuis gebruiken. Dat leverde behalve een leuk inkijkje in verschillende interieurs, ook hele inspirerende beelden op.

Bijvoorbeeld van het spelen met kleuren:

In de badkamer

I’VE UPDATED MY BATHROOM WITH THE PHILIPS HUE SHAPE LIGHT WHAT DO YOU THINK OF THIS IDEA? @philipshue #theafterworkblog #hueyourhome #philipshue #bathroomideas #interiordetails #ad #sponsoredpost #antwerpblogger #belgianblogger #blogger_be #bloggeuse #bloggeusebelge #tuesdaymorning #interiorlighting

A post shared by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

Powered by WPeMatico