Als je verder wilt komen in de zakenwereld zul je goed moeten nadenken over hoe technologie je daarbij kan helpen. Van pitch tot programma, van product tot professional, als je niet gebruik maakt van de vaak innovatieve technieken die je tegenwoordig – zeker in de AV-business- ter beschikking staan blijf je achter. Daar is TIDE voor: een congres dat je helemaal op de hoogte brengt van wat er speelt in de sector.

TIDE heeft alles te maken met de interactie tussen technologie en ontwerp. Het staat voor Technology, Innovation, Design en Experience en het is een congres waarin al die elementen bij elkaar komen in een visie voor de toekomst. Augmented, virtual en mixed reality staan vooraan de agenda bij de grote techbedrijven der aarde en als je niet bijblijft, lig je achter.

Het congres wordt geopend door Daan Roosegaarde, die je misschien wel kent van zijn Smog Free Tower in Rotterdam, het Van Gogh-fietspad in Eindhoven of het nieuws over het door zijn Studio Roosegaarde te ontwerpen Icoon op de Afsluitdijk. Hij gaat een lezing geven die ‘Landschappen van de Toekomst’ heet en waarin de sociale rol van design wordt bekeken.

03_Daan Roosegaarde by Willem de Kam
Daan Roosegaarde. Foto: Willem de Kam

Powered by WPeMatico