Fans van Tesla en Elon Musk noemen het nu al de ‘Musk have’ gadget van 2018: de Boring Company vlammenwerper. Als de hele voorgaande zin je verwart, even wat context. Elon Musk stond (ongetwijfeld op weg naar zaken voor Tesla of SpaceX) een tijdje geleden voor de zoveelste keer in de file in LA en bedacht zich toen dat hij een bedrijf ging beginnen om tunnels te graven onder de snelweg, zodat het verkeer wat beter kon gaan worden. Zijn naam voor dat bedrijf: the Boring Company. Goede woordgrap. Lachen met die Musk.

Stap twee van zijn plan was om wat extra geld en bekendheid te genereren voor de Boring Company. Hij ging hoedjes verkopen met daarop het logo en dat wilde wel. Toen het met de verkopen echt hard ging vond hij dat het wel limited moest blijven en besloot hij dat het na 50.000 hoedjes genoeg was geweest. Als die mijlpaal gehaald werd was er ook al een nieuw promotioneel item bedacht: de Boring Company vlammenwerper. Iedereen lachen op social media: wat een gek, die Musk.

Powered by WPeMatico