Op vrijdag 19 januari hebben KPN en Samsung een documentaire gepresenteerd waarin drie Nederlandse shorttrackers gevolgd worden in hun voorbereidingen op de aankomende Olympische Winterspelen.

Olympische Winterspelen 2018

De Olympische Winterspelen van 2018 zullen in het Zuid-Koreaanse district PyeongChang gehouden worden. Schaatsen is uiteraard een van de sporten die beoefend zal worden tijdens de spelen. En dat is natuurlijk ook de sport waarop we medailles gaan scoren. Alle schaatswedstrijden worden verreden in de Gangneung Science Ovel.

De documentaire

4 jaar lang keihard trainen met maar één doel: het eerste Nederlandse shorttrack-goud halen op de Olympische Spelen. De enorme toewijding en volharding om dit doel te behalen gaat gepaard met wisselende emoties.

In ‘Hyena’s op het IJs’ zien we Sjinkie Knegt, Jorien ter Mors en Suzanne Schulting zich, onder de vleugels van bondscoach en shorttrackinnovator Jeroen Otter, klaarmaken voor de Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea, die op 9 februari van start gaan.

Wanneer en waar te zien?

Beschik je over Interactieve TV van KPN? Dan heb je de documentaire natuurlijk vrijdag 19 januari al gezien. Heb je Hyena’s op het IJs nog niet gezien, dan kan dat ook nog via het On Demand menu onder “Voor jou”.

Ben je geen klant van KPN?

Dan is de gehele documentaire is ook tijdelijk hieronder te zien:

Powered by WPeMatico