Hearthstone’s Kobolds & Catacombs-expansie kwam in december al uit maar zoals dat gaat met strategische spellen duurt het altijd even voordat echt duidelijk wordt wat je met de nieuwe kaarten kunt en hoe de metagame zich gaat ontwikkelen. Blizzard gaat nu aanpassingen doen om een aantal kaarten die te sterk waren aan te passen.

Dungeon Run de gekste

De expansie had al een verdomd toffe single-player variant met de nieuwe Dungeon Runs. Die laat je met alle kaarten die er zijn in de game stukje bij beetje decks maken terwijl je probeert om acht AI-tegenstanders te verslaan. Je mag na elk potje een speciale kaart uitkiezen en je deck uitbreiden met setjes van drie kaarten.

Het is waanzin, met super overpowered kaarten waar je er meerdere van in je deck kunt krijgen (als je geluk hebt met waar je uit mag kiezen), maar de eindbazen zijn net zo gemeen en de laatste paar van de acht zijn bizar sterk. Het is een toffe mode, maar als je genoeg speelt heb je dat op een gegeven moment helaas ook wel gezien. Maar hey, het is gratis en laat je als beginner spelen met kaarten die je vast niet hebt, dus het is meer dan welkom.

Powered by WPeMatico