Over een paar maanden gaat het nieuwe seizoen Formule 1 weer van start. De verwachtingen rondom Max Verstappen zijn gespannen. Het afgelopen jaar kreeg hij flink wat pech te verduren. Maar de laatste paar races ging het een stuk beter. Gaat hij dit jaar een gooi doen naar de wereldtitel? En over ruim een week gaat gelukkig ook de Eredivisie weer van start. Op 16 januari is ook de tweede seizoenshelft van de Eredivisie weer van start gegaan. Ajax en PSV wisten beide te winnen en lijken samen te gaan strijden om de landstitel. Volg jij de Formule 1 op de voet, krijg je altijd de zenuwen als jouw favoriete voetbalclub speelt, of ben ben je gewoon een sport-fan of fanaat!

En geniet je ook zo van een zondag heerlijk op de bank hangen met voetbal, Formule 1, tennis, wielrennen, Olympische Spelen en nog veel meer? Check dan zeker even de QLED TV’s van Samsung. Hoewel deze vorig jaar op de CES in Las Vegas al werden geïntroduceerd, is het nog altijd de kroonprins onder de tv’s. Scherp beeld, helder en veel hoger kleurbereik zorgen voor een optimale kijkbeleving.

1 miljard méér kleuren

Beeldkwaliteit blijft natuurlijk de topprioriteit voor consumenten. Daarom gebruiken de QLED TV’s van Samsung zogenaamde quantum dots die licht omzetten in de meest intense en perfecte kleuren. Deze piepkleine nanokristallen creëren dus de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Ideaal voor entertainment zoals bijvoorbeeld Formule 1 of voetbal. Zo beleef jij de wedstrijd nog intenser.

Powered by WPeMatico