Indoor Skydive Roosendaal lanceert vandaag als primeur in de Benelux de meest realistische skydive ervaring die je in een windtunnel kan gaan beleven: indoor skydiven met virtual reality. In letterlijke zin ervaar je de toch al waanzinnige skydive ervaring in een windtunnel met snelheden tot 250 km per uur nu éxtra met een VR-bril. Het resultaat is adembenemend.

Indoor skydiven met virtual reality

Dankzij VR zie je je mede-parachutisten die met jou naar beneden springen en een vrije val maken van een paar kilometer om ergens in de veilige zone de parachute open te trekken. Het aftellen begint en jij telt mee. Bij nul spring je uit het vliegtuig en val je met een duizelingwekkende snelheid omlaag terwijl je om je heen andere skydivers ziet en geniet van het uitzicht over Hawaii. Het is een droom die echt is. De wind vliegt om je lichaam en je voelt je zo vrij als een vogel.

In werkelijkheid sta je in de ingang van de windtunnel in Roosendaal met een helm en een VR-bril op. Dan trekt de instructeur je de tunnel in waar de wind op max staat. Je vliegt echt en wie er naar kijkt denkt: ‘Ohh gaat dat zo’. Totdat je zelf op die plek staat en gaat ervaren wat 4-dimensionaal VR echt is. Het is de ultieme kick en een skydive activiteit die je naast een windtunnel in Engeland alleen in Roosendaal kunt ervaren. Indoor Skydive in VR is geboren en is nu al de meest coole activiteit van 2018.

Powered by WPeMatico