Eerder schreven we al over startup Matt sleeps, die de huidige matrassenindustrie uitdaagt en het kopen van een matras weer leuk wil maken. Maar ook over hun opvallende acties als de Hangover bar & de Powernap Station maar daarover later meer. Sinds kort hebben ze namelijk het eerste volledige zelf aanpasbare matras van Nederland gelanceerd, waarbij ze aangeven een einde aan de vervelende spleet te maken.

Volledig aanpasbaar

Het Matt matras is het eerste volledig aanpasbare matras met verschillende lagen die je naar je eigen voorkeur kan draaien. Hou jij van een hard matras maar je partner van een zachte? Geen probleem, draai de onderste laag naar ieders voorkeur, leg de toplaag erop, rits dicht en klaar is Kees (of Matt). Met twee handen en een basisschooldiploma moet het lukken volgens de website van het merk.

Powered by WPeMatico