Na Super Mario, Fire Emblem en Animal Crossing komt Nintendo nu ook met Mario Kart naar mobile. Mario Kart Tour moet ergens voor het einde van maart 2019 verschijnen.

Mario Kart behoeft natuurlijk geen introductie, en het is dus ook logisch dat dit de volgende stap is voor Nintendo’s avonturen op iOS en Android. Hun vorige mobiele games presteerde wisselend. Super Mario Run deed het in eerste instantie erg goed, maar stelde aan de (financiële) achterkant toch teleur. Hun meest recente mobiele game, Animal Crossing Pocket Camp, doet het ook erg goed.

Hoe Mario Kart Tour er precies gaat uitzien en hoe het prijskaartje eruit gaat zien is nog onbekend, maar het mag duidelijk zijn dat het een logische stap is voor Nintendo om een van hun meest bekende reeksen naar mobile te brengen.

Powered by WPeMatico