Een draadloze noise-cancelling koptelefoon, niet heel speciaal zou je denken. Op Dutchcowboys & Stylecowboys zijn er al meerdere de revue gepasseerd. De ene wat stijlvoller, de ander weer wat innovatiever. De markt leek eigenlijk al verzadigd, Philips, Sony, Bose, alle grote spelers op de markt hebben al een of meerdere koptelefoons noise-cancelling beschikbaar.

Maar eind vorig jaar kwam ook Bowers & Wilkins, de Britse luidsprekerfabrikant die wereldwijd bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige audioproducten, met de lancering van de PX, de eerste draadloze noise-cancelling koptelefoon van het merk. En dat is er eentje die ook jij wil hebben. Op dit moment is dit echt wel een van de beste koptelefoons die op de markt verkrijgbaar is.

Met de PX krijg je namelijk niet alleen de beste geluidskwaliteit in zijn klasse, maar hij past zich ook op een intelligente manier aan het gedrag van de gebruiker aan. Hetgeen resulteert in een meer intuïtieve en muzikale luisterervaring.

Technologie

De PX is een toonbeeld van Bowers & Wilkins’ compromisloze benadering van akoestische prestaties. Ieder element van deze koptelefoon is zorgvuldig ontworpen voor dat ene doel: een optimale geluidsweergave.

De drive units in de PX zijn afgeleid van de referentie-kwaliteit P9 koptelefoon en bieden hetzelfde gekantelde ontwerp voor een stereo geluidsbeeld. De actieve noise-cancelling functie is verfijnd om optimale isolatie te bieden zonder daarbij de muziek te ‘vervormen,’ dat is een proces geweest dat echt vele duizenden uren aan ontwikkeling en testen heeft gekost. En ook is de PX is voorzien van de meest recente aptX HD Bluetooth technologie voor 24-bit audioresolutie, uiteraard ook weer om het best mogelijke geluid te produceren.

PX-shot

Powered by WPeMatico