Flitsmeister heeft in de nieuwste versie de populaire mobiele app een aantal design verbeteringen doorgevoerd en daarnaast is de ook meest gevraagde feature onder de 1,2 miljoen gebruikers, navigatie met gesproken instructies, toegevoegd.

Navigatie met gesproken instructies (bèta)

Navigatie in Flitsmeister is de meest gevraagde feature ooit. Inmiddels is het mogelijk om naar jouw eindbestemming te navigeren. De instructies worden op minimale wijze in beeld gebracht met gesproken berichten en minimale afleiding. Op het moment dat de gebruiker de instructie daadwerkelijk uitvoert, wordt deze vergroot en ondersteund met spraak.

Het is voor nu als bèta-feature aan de app toegevoegd, omdat Flitsmeister nog genoeg mogelijkheden ziet om te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat de juiste dingen verbeterd worden, is ook feedback van gebruikers weer cruciaal. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan verbeteringen in de app.

Design

Het oude design van de waarschuwingen op de kaart heeft ervoor gezorgd dat veel ruimte verloren is gegaan. Flitsmeister geeft hier een andere invulling aan door middel van een nieuw design. De schermen van de waarschuwingen zijn volledig naar boven geplaatst. Er wordt meer ruimte gecreëerd op de kaart, waardoor de gebruiker hier altijd goed zicht op heeft. Ook zijn de snelheidsindicatoren en reistijden aangepast op een manier die minder ruimte inneemt. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de gebruiker alle verkeersinformatie in één oogopslag kan zien.

android-ios
Links Android / rechts iOS

Powered by WPeMatico