De laatste keer dat we Jessica Jones in actie hebben gezien was in Netflix’s The Defenders. Daar wist ze New York te redden, af te rekenen met Midland Circle, en dat deed ze samen met Luke Cage en Danny Rand (Iron Fist) en Daredevil. Maar na het stoppen van The Hand lijken ze allemaal verder te gaan met hun eigen levens.

En hoewel Jessica Jones wel probeert om verder te gaan, is het haar verleden dat haar achterhaalt. Zo zagen we in de eerste teaser trailer voor het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones. Ze werkt weer als een privé detective. Haar vriendin Trish stimuleert haar om op zoek te gaan naar wat haar is aangedaan in het verleden. En dat gaat natuurlijk gepaard met de nodige actie, drank en sarcasme!

8 maart 2018

Jessica Jones, de spijkerharde privédetective uit New York, is vanaf 8 maart 2018 terug voor een zaak die persoonlijker is dan ooit. In een doolhof van vragen en leugens doet ze er alles aan om de waarheid te achterhalen. Het nieuwe seizoen (13 afleveringen) van Jessica Jones is exclusief te zien zijn op Netflix.

Ook is inmiddels de eerste officiële trailer van het tweede seizoen uitgebracht.

Powered by WPeMatico