Een hoesje dat puur door om je telefoon heen te zitten je batterij beter maakt? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar de mensen achter de Nanocase denken toch dat ze dat hebben klaargespeeld. Het is een ogenschijnlijk doodnormaal hoesje, dat niet zwaar is, geen batterij heeft of anderszins afwijkt van wat je normaal om je telefoon heen zou doen. Op één ding na: het materiaal waar het van is gemaakt.

Dat materiaal is namelijk grafeen. Nou is dat sowieso het materiaal van de toekomst, want heel veel batterijvooruitgang zou uit dat materiaal moeten komen. Grafeen is heel goed in het verdrijven van warmte en dat is waarom het je batterij beter zou kunnen laten functioneren. Kunnen, want de voordelen die je in de onderstaande video ziet blijken namelijk alleen maar in sommige gevallen op te treden.

Powered by WPeMatico